OVATION BBDO е маркетинг агенција основана во 1998 година во Скопје, како членка од мрежата на BBDO Worldwide.


BBDO Worldwide е основана во 1928 година. Денес како втора најголема агенција во светот брои 15.000 вработени во 289 агенции низ 81 земја и сите со фокус на: The Work. The work. The work.


Ние во Ovation BBDO ги осмислуваме, ги креираме и ги раскажуваме најдобрите приказни. Приказни кои ќе направат да се вљубите и да го допрете брендот. Затоа што знаеме колку сте посебни!