Животот се случува со 5
април 9, 2019
Lipton
април 9, 2019
Show all

Динерс Клуб Македонија

Дел од големото Diners Club семејство присутно кај нас повеќе од 20 години. Клиентот е присутен во нашето портфолио од 2016 година од кога и започнавме со негово “хуманизирање” на социјалните медиуми, каде се случува и вистинскиот натпревар меѓу брендовите. Изработка на комуникациска стратегија и PR, водење на профилите на социјални медиуми како и организирање на промоции и BTL активности се дел од активностите поврзани со овој клиент.