Недела на современ јапонски филм
април 9, 2019
Голем велигденски аутлет шопинг
април 9, 2019

Како дел од Djak Srbija, Д Спортска опрема е Клиент на агенцијата од 2015 година. Дизајн на промотивни материјали и корпоративно брендирање, BTL активации, PR и социјални медиуми се дел од обврските преку кои го градиме овој бренд кај нас.