Светски ден на лица со хендикеп
април 9, 2019
Balans + “Самодисциплина”
април 9, 2019

Клиент на агенцијата од 2016 година. Посебно сме горди од работата на овој клиент заради нивната благородна мисија, а тоа е секој детски роденден да биде магично патување. Нашата вклученост опфаќа и развивање на концепти, огласување и менаџирање на нивните профили на социјалните медиуми