Ново пакување, ново доживување
април 9, 2019
Red Bull забава на брод
април 9, 2019
Show all

Орбит подарува насмевка

Orbit® e речиси синоним во својата категорија, бидејќи со години е лидер во продажбата на нашиот пазар. Ваквиот статус ни помогна во планирањето и реализацијата на глобалниот едукативен проект на Wrigley, наречен “Orbit Smile Back”.

Наша задача беше организација и спроведување на овој проект на територијата на Македонија, Косово и Албанија во две фази. Првата фаза беше успешно реализирана преку масовна PR кампања и собирање на средства за проектот со купување на пакетче Orbit® гуми за џвакање. Втората фаза се состоеше од имплементација на проектот, т.е организирање на едукативен караван, со кој за 25 работни дена беа опфатени 15.882 деца од Македонија, Косово и Албанија.