Red Bull забава на брод
април 9, 2019
Кинотека на Македонија
април 9, 2019
Show all

Прилепска Пиварница – Пепси

Клиент на агенцијата уште од 1998 година. Како rebottler на Pepsi, Прилепска Пиварница ни ја довери работата и на овој бренд. Стратешко планирање, дизајн, адаптации и продукција на продажен материјал  се дел од активностите поврзани со овој бренд.