Игротека Имагинариум
април 9, 2019
Show all

Светски ден на лица со хендикеп

По повод “Светскиот ден на лицата со хендикеп” организиравме  интерактивна Стендап комедија, проследена со коктел забава. Многу забава, дружење и повеќе од 100 насмеани и среќни лица.