Lipton
април 9, 2019
Ново пакување, ново доживување
април 9, 2019
Show all

57-мо издание на Охридско лето

Кога ќе добиете бриф од еден од најреномираните музички фестивали во Македонија, со меѓународен углед, Ви станува јасно дека доделената обврска е и доверба. Креирање на ново лого и креирање на visual и сите материјали за 57-мото издание на фестивалот беа наша обврска која успешно беше спроведена. Горди сме што го најдовме патот до магијата.