Виенски бал 2018
април 8, 2019
Дигитализиран филмски опус на Бранко Гапо
април 8, 2019
Show all

Chipita

Клиент на агенцијата од 2014 година. Бренд кој е исто така присутен на светските пазари со силно портфолио на брендови како 7 Days, 7 Days single, Chipicao, Finetii dips&sticks, Bake Rolls и др. Цел на агенцијата е континуирано обезбедување на најдобри услови за огласување и соодветен медиа микс