М Смарт Ефект
април 8, 2019
Show all

Wrigley

Еден од двата први Клиенти со кои агенцијата започна да работи дамнешната 1998 година. Многу реклами, ПОП материјали, настани и промоции ја обележаа нашата долга соработка.